Success is my only motherfucking option, failure’s not

Idag var det en tung träningsdag. En sån där dag då man absolut inte vill göra någonting annat än att ta det lugnt och mysa framför en film. Men det var inplanerad träning och då ska man bannemig göra det också! Det är alldeles för lätt att släppa sina nyttiga rutiner när man börjar närma sig sitt mål – för man har ju varit duktig och kämpat i veckor och förtjänar att vila och äta godis, eller? Visst måste man få göra avsteg då och då men det gäller att inte fastna i fällan och gå tillbaka till sina gamla vanor.

Så jag gjorde det jag alltid gör när jag inte är träningssugen – jag tittar i min mapp med motivationsbilder, sätter på bra musik och byter om till träningskläder. Träningspassen har jag alltid planerade sedan tidigare så att jag inte gör någonting lättare bara för att jag är lat. Och när man är klar och har gjort sitt bästa för dagen så känns det oändligt skönt och man är glad för att ha tagit ytterligare ett steg framåt.

Idag var det high intensity interval training på schemat, 12 brutala minuter. Det blev tre rounds av 30 sekunder träning och 10 sekunder vila.
Plank jumps
Upright rows alternating left and right side
5 high knees, 1 half burpee
Back lunge with kick (höger ben)
Back lunge with kick (vänster ben)
Star push ups
Ninja jump tucks
Push ups with knee tucks

Just nu räknar jag bara kalorier för frukost och mellanmål eftersom det har varit min svaga sida. Så jag brukar tänka att så länge jag håller mig till 600-700 kcal totalt för dem målen så kan jag utan problem äta 500 kcal var för lunch och middag. Fungerar utmärkt.

Dagens mat:
Havregrynsgröt med havtorn 210 kcal
1 banan 100 kcal
Kycklingwok med grönsaker och nudlar ? kcal
1 äpple 65 kcal
Chorizogryta ? kcal

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s