Now let me show you exactly how the breaking point sounds.

Jag älskar kyckling. Det är så gott, lätt att variera, billigt och så löjligt lätt att tillaga. Min favorit är att marinera med soya, kryddor och lite olja – ugnsbaka i en halvtimma – klart för att avnjutas! Lika gott är det efter infrysning och några minuter i micron också. Jag brukar göra en större sats, sen är det bara att ta fram och servera med de tillbehör man är sugen på.

Idag blev det potatis och blandad sallad. Mums!

IMG_1130

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s