I can’t change even if I try.

Jag tror att jag börjar bli frisk. Nu har jag gått över till det där stadiet när man på en halv sekund går från skitseg med världens huvudvärk och täppt näsa till jättepigg jag-är-helt-säker-på-att-jag-är-frisk-och-vill-gymma-mindset. Sedan går det tillbaka till sjuk igen lika snabbt. Så det är nog bra att det är helg och den enda fysiska aktivitet som jag kan göra är att pallra mig till jobbet. På måndag däremot… mitt första gympass på två veckor, iiih! Det ska bli kul att besöka mitt kära squatrack igen.

Sedan i tisdags har det stått en sån här liten fin burk i min kylskåp och väntat. Jag hade aldrig smakat Celsius och hade väl tänkt att spara den som en preworkout eftersom jag var lite halvkrasslig då. Nu blev jag sjukare än vad jag trodde så idag tröttnade jag på att vänta och bestämde mig för att använda den som en prework kort och gott istället. Mitt omdöme – skitäcklig. Det var mitt första intryck i alla fall. Jag som hade förväntat mig en god variant på energidryck blev rätt besviken när jag upptäckte att jag råkat köpa en okolsyrad med smak av isté typ. Haha… Om jag känner mig lite givmild och villig att ge över tjugolappen för en till burk någon dag så ska jag se till att välja en annan smak. Och med kolsyra thank you very much.

IMG_20131019_093157

Efter jobbet så kunde jag inte låta bli att stanna till och handla lite. Min favorit ICA-butik levererade som vanligt med utförsäljning på nagellack för 10 kr/st. Så utöver min veckoranson av ägg och nötkött så fick  jag med mig dessa hem också!

IMG_20131019_150550

Resten av dagen har jag spenderat på att försöka sortera igenom alla mina kläder. Jag har nästan pinsamt mycket kläder och pinsamt lite plats för dem. Dessutom är jag pinsamt dålig på att slänga/sälja/ge bort det som jag inte använder ”för det kaaaan ju komma till användning/jag kaaan ju sy om det…”. Yeah right. Det har i alla fall resulterat i att alla möjliga lådor, hyllor och öppna ytor har förvandlats till förvaring för diverse linnen, jeans, kjolar och för att inte nämna alla mina miljarder shorts. Skorna ska jag inte ens nämna.

Så nu ska jag lova mig själv en sak. För varje plagg eller par skor som jag köper så måste jag bli av med ett plagg/ett par skor. Det börjar gälla efter att jag har fått mina nya grejer på Nelly på tisdag eller onsdag (suck, shopaholic). Och framförallt, kläder som jag inte använder ska antingen börja användas eller så ska de också bort.

Alla de här kläderna är oanvända grejer som jag inte ens haft en gång och det finns drösvis mer där de kom ifrån… Någon som är i behov av lite kläder eller?!

IMG_20131019_155832-3

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s