I think it’s time to go home.

Jag känner mig helt dränerad just nu. Dagen har varit en känslomässig bergochdalbana och jag har nyss skrivit ett dagboksinlägg på 1457 ord medan tårarna rann. Haha, ja, det är skönt när det är gjort åtminstone. Man känner sig tom men på ett bra sätt, som att bördan har lättat för ett tag. Jag kan verkligen rekommendera att skriva dagbok om ni har något som behöver uttryckas men inget lämpligt forum att göra det genom. Vissa tankar behöver man vädra ut ibland men om jag yttrade dem för en annan person så skulle jag nog skrämma bort den stackarn för alltid.

För att helt byta ämne så känns min ländrygg spänd just nu. Det gör inte direkt ont men det känns som att jag inte riktigt kan slappna av. Har försökt stretcha ordentligt de senaste dagarna men jag är lite osäker om jag ändå ska hoppa över mitt planerade marklyftspass på fredag eller om jag bara ska köra lättare vikter. Är kanske lite väl nojig när det gäller just ryggen, men jag vill inte ha ont igen som jag hade förut när jag lyfte mycket (och fel) på jobbet. Gymmet idag gick bra i alla fall, körde lite lättare knäböj än vanligt men annars körde jag på som vanligt. Min träningsvärk från rakmarken i måndag har äntligen börjat släppa också. So overall success träningsmässigt, även om min motivation överlag är fortsatt ganska låg.

DSC_0134

DSC_0136

Och en bild på mina nya fina turkosa hörlurar. Så nu på den senaste tiden har jag varit en av dom där osociala gymmänniskorna som går runt med kepsen neddragen och hög musik i öronen. Det värsta är att jag funderar på att skaffa en sån där mobilhållare som man sätter på armen också, men jag försöker att motstå att se ut exakt som en sån där stereotypisk tjej som inte har tränat ett år på gymmet än men redan har varenda träningspryl som finns. Haha, vi får väl se…

IMG_7510

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s