Om mig

Det här ska då föreställa någon slags presentation antar jag. Den korta versionen lyder: Hej du, jag heter Emma och är 21 år gammal. Grattis, du har lyckats hitta min blogg som jag uppdaterar sporadiskt med både mobilbilder och semiseriösa foton från mitt liv.

aaa9

IMG_1326

Annonser

30 thoughts on “Om mig

  1. Hej Emma, kollade runt lite på din blogg och jag kommer helt klart följa den! Speciellt träningsinläggen gillar jag, men jag blev lite fundersam över ett gammalt inlägg. Det stod att du hade som nyårslöfte att gå upp i vikt (men du misslyckades), har du haft någon ätstörning någon gång i livet eller är du naturligt smal? Kram :)

  2. Hej!
    Du har ju ett stall på stallet.se och jag undrar om du skulle typ vilja sälja det? jag är sjukt intresserad isf :)

  3. Ser massa kommentarer om att folk vill ha tillstånd till dina bilder och vissa verkar ha svårt att förstå vad ett nej är :/

    Tänkte bara höra hur jag lättast får kontakt med dig för att visa hemsida med skämt-text har använt vad jag tror är din bild. Alltså dom lägger upp sceenshots på vad folk skickat till varandra och, detta är svårt att förklara, men bilderna redigeras så dels huvudet skjuts/bits av osv… Tänkte jag kunde visa dig via mejl/facebook eller nått sånt?

    Mvh Emma

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s